Politica de livrare

LIVRARE

Produsele Iutta sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și pot fi livrate prin curierat rapid.

Termenul estimativ de livrare poate varia între 2 și 15 zile lucrătoare, în funcție de adresa de trimitere a coletului și disponibilitatea produselor pe stoc.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrari și Sâmbata. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Iutta nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Prețurile afișate pe site nu includ taxa de livrare prin curier și taxele aferente fiecărei țări în care se face livrarea. Toate întrebările legate de costurile de livrare pot fi adresate prin email folosind adresa contact@iutta.ro.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@iutta.ro pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea Retururi pentru mai multe detalii.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.