IUTTA CLUB

De ce să intri în clubul iutta?

Pentru că vrem să ne arătăm prețuirea față de tine. Pentru că vrem să te primim în familia noastra, unde să poți să descoperi universul și comunitatea Iutta. Vrem să faci parte din povestea noastră și noi din a ta. Pășește cu încredere, te așteaptă doruri personalizate, experiențe inedite și recompense pe măsură.

Cum funcționează?

 • Strânge puncte de loialitateLa fiecare comandă primești puncte de loialitate care valorează 10% din valoarea comenzii.
  10 puncte de loialitate = 1 leu
 • Adună punctele Punctele de loialitate rezultate din comenzi diferite se cumulează.
 • Plătești cu până la 50% mai puțin. Punctele de loialitate cumulate din comenzile anterioare pot fi folosite pentru a acoperi până la 50% din valoarea comenzii. Acestea nu se cumulează cu alte promoții și se pot folosi doar pentru produse care nu se află deja la reducere. Punctele sunt valabile timp de 90 de zile din momentul in care devin active.

Exemplu:
La o comandă în valoare de 500 de lei, primești 500 de puncte de loialitate (50 de lei).
La o a două comandă în valoare de 700 lei, primești puncte de loialitate în valoare de 700 de puncte (70 de lei). Punctele din cele două comenzi se cumulează, adunând astfel 1200 de puncte de loialitate.
Dacă plasezi o comandă în valoare de 500 de lei și ai acumulate 1200 de puncte de loialitate (120 lei), vei plăti doar 380 lei pentru nouă comandă.

Beneficii

 • BonusuriFiecare comandă îți aduce puncte de loialitate, în valoare de 10% din prețul comenzii, pe care le vei putea folosi la următoarele comenzi Iutta.
 • PersonalizareÎți poți pune amprenta pe dorurile tale preferate prin monogramarea lor, iar ele vor deveni povestea ta personală, acum mai mult decât oricând.
 • ExclusivitatePrimești acces prioritar la sample și VIP sales, cât și invitații la evenimente speciale organizate de noi. Vei fi prima care vede și testează noile colecții.
 • Comunitate iuttaVom împărtăși și discuta evenimente, știri și articole relevante cu toți membrii Iutta, iar pentru orice prieten pe care îl aduci în cadrul comunității, vei primi puncte bonus.
 • Atelier de reparații și schimburiTe vei bucura de servicii rapide de reparații în atelierul nostru, cât și de asistență cu schimbul de produse sau mărimi.
 • ExperiențeAi șansa să ne vizitezi atelierul, să descoperi cum sunt create dorurile, să cunoști echipa și să participi la workshopuri alături de noi.